Farklı Düşün; Üniversitelerde Entelektüel Sermaye Alt Yapı Projesi

İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Havsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayhan Aytaç'ın yürütücülüğünü yaptığı, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde görevli Uzm. Serdar Özer'in araştırmacı olarak görev aldığı, “Farklı Düşün; Üniversitelerde Entelektüel Sermaye Alt Yapı Projesi” TÜBİTAK projesi kapsamında, 540 öğrenciye 60 saatlik girişimcilik eğitimleri verilecek, toplamda 18 adet eğitim düzenlenecektir.

1601-TÜBİTAK Yenilik ve Girişimcilik alanlarında kapasite artırılmasına yönelik destek programı kapsamında düzenlenen proje kapsamında eğitim alan öğrenciler, etkili sunum teknikleri, dış ticaret, iş hayatında karşılan sorunların çözümü, uygulamaları proje hazırlama ve proje yönetimi gibi konularda eğitim alacak olup, iş dünyasından başarılı isimlerin tecrübelerini dinleme fırsatı bulacaklar.

Üniversitelerde girişimcilik sertifika programı oluşturulması ve yürütülmesini amaçlayan proje kapsamında öğrencilere cuma ve cumartesi günleri Menza Binası seminer salonunda eğitimler verilmektedir.

Projenin bütçesi 187.080 TL olup, proje süresi 3 yıl olarak belirlenmiştir.

Girişimcilik konusunda eğitim almak ve ilerde kendi işlerini kurmak isteyen öğrencilere yönelik daha fazla bilgi ve programa kayıt olmak için lütfen tıklayınız.
Bu içerik 25.11.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1250 kez okundu.