Girişimcilik ve Kariyer Günü 2015 Gerçekleştirildi

Girişimcilik ve Kariyer Günü 2015 etkinliği Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Girişimcilik Topluluğu’nun ortak çalışmaları ve Trakya Teknopark ile Trakya Teknoloji Transfer Ofisi’nin iş birliği ile 12 Mayıs 2015 Devlet Konservatuvarında akademisyenler, kamu ve özel sektörden temsilciler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Etkinlik, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel Bayrak’ın açılış konuşması ile başladı.

Tüm gün süren etkinlikte sıra ile Öztürk Group Yönetim Kurulu Üyesi Suat Öztürk, Continental Türkiye Binek Lastikleri Satış Müdürü Mehmet Akay, Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ayhan Aytaç, Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan ve Alper Çoşkunçay girişimcilik konulu sunumlarıyla yer aldılar.

Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlik, öğrencilerin özel sektör temsilcilerine yönelttiği sorular ve fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Bu içerik 14.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 429 kez okundu.