GİRİŞİMCİLİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TARAFINDAN HAZIRLANAN, HAVSA MESLEK YÜKSEKOKULU’NUN HEDEF YARARLANICILARDAN BİRİ OLDUĞU VE TRAKYA KALKINMA AJANSI TARAFINDAN DESTEKLENEN "BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DANIŞMANLIK EĞİTİMİ"

Girişimcilik Uygulama ve Araştırma merkezi tarafından hazırlanan, Havsa Meslek Yüksekokulu’nun hedef yararlanıcılardan biri olduğu ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Bireysel Emeklilik Sistemi ve Danışmanlık Eğitimi" Projesi

- 23 Aralık 2014 tarihinde Havsa Meslek Yüksekokulu'nda başlayacaktır.

- Hafta sonları Balkan Yerleşkesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde, hafta içi ise Havsa Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde gerçekleştirilecek olan eğitimler 5-6-7-8 Ocak 2015 tarihlerinde Havsa Meslek Yüksekokulu 'da devam edecektir.

Bu içerik 23.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 307 kez okundu.