Girişimcilik Eğitim Modülleri Kayıt Formu

1601-TÜBİTAK Yenilik ve Girişimcilik alanlarında kapasite artırılmasına yönelik destek programı kapsamında düzenlenecek Girişimcilik Eğitim Modülleri için kayıt yapacak öğrencilerimizin Modül tercihi yapmadan önce ekli dosyada(1601_Modül_Bilgileri.pdf) bulunan tarihlere göre Modül bilgilerini incelenmesi ve Modül tercihini bu bilgilere göre yapması gerekmektedir.

Not: Her bir eğitim modülü için kontenjan 30 kişidir. Kayıt formunu doldurduktan sonra eğitim yeri, saatler ve diğer sorularınız için serdarozer@trakya.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Önemli Duyuru:
Modül 1, Modül 2, Modül 3, Modül 4 ve Modül 5 kontenjanları dolmuştur.  Diğer modüllere kayıt yapabilirsiniz.
* Öğrenci No :
* Adı - Soyadı :
* Okulu :
 NOT: Kayıtlı Olduğu Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu vb.
* Bölümü :
* Telefon :
* E-Posta :
Tercih Edilen Modül :
 NOT: Modül listesinden modülde içeriği ve tarihleri kontrol ederek seçim yapınız.
* Güvenlik Kodu :
 NOT: İşlemin sonucunu giriniz.