"Eyvah! Mezun Oldum" Başlıklı Konferans Akademisyenlerin ve Öğrencilerin Katılımıyla Düzenlendi

Trakya Üniversitesi Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü'nce düzenlenen sektör buluşmaları çerçevesinde Türkiye'nin en büyük altın işletmecilerinden Koza Altın İşletmeleri CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Mahmut ÇELİK'in konuşmacı olduğu "Eyvah! Mezun Oldum" başlıklı konferans, Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Ayhan AYTAÇ'ın moderatörlüğünde, akademisyenlerin ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Koza Altın İşletmeleri Genel Müdürü Mahmut ÇELİK, öncelikle madencilik sektörünün yapısı ve faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdikten sonra, Koza Altın İşletmeleri'nin faaliyetleri konusunda genel bir bilgilendirme yaptı. 

İş hayatında profesyonel yönetici olarak uzun yıllardır yer alan Mahmut ÇELİK konuşmasının büyük bölümünü, öğrencilerin mezun olduktan sonra iş yaşamına atılırken karşılacakları durumlara ve sorunlara ayırdı. Bu kapsamda, bir özgeçmişin nasıl hazırlanacağı, iş görüşmesinde nelere dikkat edilmesi ve nasıl davranılması gerektiği, bir şirketin insan kaynakları biriminin işe alım sürecinde önceliklerinin neler olduğu gibi öğrencilerin dikkatini çeken konularda önemli bilgiler verdi. Konuşmasının son bölümünde de, öğrencilerden ve akademisyenlerden gelen soruları cevaplandırdı.

Genel olarak söyleşi formatında gerçekleşen konferansa, Koza Altın İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Murat ÖZDEMİR'in yanı sıra, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hamdi ZAFER, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan GENÇLER, merkez müdür yardımcısı Doç. Dr. Umut AKDUĞAN ve Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAYA katıldı.
Ek Resimler
Bu içerik 14.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 85 kez okundu.