Havsa Meslek Yüksekokulu ile Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Sermaye Piyasası Faaliyetleri Lisanslama Sınavları İçin Eğitim Verecek Öğretim Elemanlarının Eğitimi" Projesi 19 Aralık 2014 tarihinde Havsa Meslek Yüksekokulu'nda başladı.

Hafta sonları Balkan Yerleşkesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde, hafta içi ise Havsa Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde gerçekleştirilecek olan eğitimler 30 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecektir.

Bu içerik 22.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 410 kez okundu.